caenfrdeitptes

Empoderament digital Responsable

 capçaleres petites ECOSISTEMA DIGITAL

Arrel de la situació provocada per la COVID 19, l'acceleració de la transformació digital dels negocis ha estat  exponencial. A partir del març del 2020, Ser Digital ja no és una opció i per molts estar presents a Internet ha estat la nostra única manera d'arribar a clients, de treballar, de seguir amb el nostre dia a dia.

En aquest sentit, han estat molt grans els esforços a tots nivells, personals, empresarials i públics augmentant també exponencialment els serveis de suport a la transformació digital i capacitació digital de professionals i empreses.

D' altra banda, l'absoluta presència de la tecnologia al nostre entorn ens va fer replantejar el nostre paper dins el Servei d'emprenedoria. És el moment de tornar a l'essència dels Punttics de seguir humanitzant la tecnologia, de fomentar la Internet verda en els nous negocis. 

Per aconseguir-ho, hem redissenyat els nostres serveis de tal forma pugueu iniciar els vostres projectes a Internet, des d'una vessant més sostenible i tecnològicament responsable, tal com vosaltres mateixos ens heu anat demanant.

Col·laborem amb entitats vinculades a l'economia social i proveïdors de solucions tecnològiques responsables: Zero Net, Som Núvol, Ateneu cooperatiu del Vallès Oriental

 

Cicle de sensibilització i formació d'eines digitals responsables 

 El 2022 vam iniciar el primer cicle de tallers d'eiens responsables 

 

 

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random