caenfrdeitptes

Emprenedoria

El servei d’emprenedoria és un servei gratuït adreçat a qualsevol persona que tingui una idea de negoci o estigui en procés de crear una empresa.

Aquest servei forma part de la xarxa d’entitats acreditades per la  Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya, i de la Xarxa de Centres Locals de Serveis a les Empreses de la Diputació de Barcelona.

SI ETS NOU AL SERVEI

Per poder ser atès i/o participar en les accions formatives que Granollers Mercat programa al llarg del 2022-2023, és OBLIGATORI donar-te d’alta a les següents plataformes :

A l'aplicatiu Assessora’t de la Xarxa Emprèn de la Generalitat de Catalunya. Només cal fer l’alta una vegada durant aquest període; sense aquest tràmit no es podrà accedir a cap activitat o servei. 
Alta a ASSESSORA'T

Alta a Granollers Mercat. Per començar el teu itinerari emprenedor es important assistir a les sessions informatives on expliquem els passos a seguir per emprendre un negoci:  Com fer un pla d’empresa i Com muntar una empresa. Consulta les properes sessions dins l'apartat: Formació per a l'emprenedoria

Per rebre totes les novetats del servei d'emprenedoria, et recomanem que et donis d'alta al nostre NEWLESTTER

Per contactar amb nosaltres escriu-nos a emprenedoriagm@granollers.cat i el personal tècnic del servei et donarà cita per una visita. 

SERVEIS I PROGRAMES

 
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random