Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Energia

Els objectius definits des d’Europa o fins i tot, des de les Nacions Unides en els Objectius de desenvolupament sostenible (ODS), entre d’altres, detallen les bases per a la descarbonització de l'economia.
Aquest procés de descarbonització va associat a una transició energètica, que implica una reducció del consum d’energia mitjançant la implementació de mesures d'eficiència i estalvi energètic, i un augment de la generació distribuïda d'energia renovable.  

Els següents serveis i accions de divulgació i formació, tenen com a obejctiu pomoure aquesta transició energètica i donar eines a les empreses per a poder-la materialitzar: Servei de gestió energètica compartida, servei d'avaluació del potencial solar... 

Malgrat que la implementació dels serveis es pot realitzar de forma individual en cada empreses, en alguns casos, la implementació de solucions de forma col·laborativa, augmenta i molt, la rendibilitat dels projectes ja sigui gracies a l’economia d’escala o a la complementarietat de les necessitats de les empreses.

A les següents seccions trobaràs informació detallada sobre els diferents serveis.

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random