caenfrdeitptes

Acompanyament en la descarbonització de flotes d'empresa

mobilitat sostenible

El programa cerca ajudar les empreses a conèixer en detall la mobilitat associada a la seva activitat i tenir un punt de partida per poder avançar en la descarbonització de la pròpia flota i explorar opcions de reduir flota via compartir vehicles.

OBJECTIUS PRINCIPALS

-          Analitzar la flota de vehicles de cada empresa per conèixer el punt de partida i poder avançar en la descarbonització de les flotes.

-          Explorar opcions de reduir flota via compartir vehicles.

-          Definir opcions d'electrificació als polígons i necessitats d'infraestructures

DESCRIPCIÓ DE LA PROPOSTA

El programa preveu la realització de l'anàlisi de les flotes dels participants i l'assessorament en la planificació de la seva electrificació. Per assolir els objectius marcats s’entregarà una taula cada empresa participant on recollir dades sobre els vehicles, les despeses i els usos dels vehicles. Aquesta taula permetrà estudiar els marges de millora i com optimitzar els recursos per què avancin cap a un model més eficient i 100% descarbonitzat.

Un cop realitzat l’estudi de les dades, s’entregarà un informe on es proposa un full de ruta per substituir i optimitzar la flota de vehicles. Aquesta informe té un caràcter molt pràctic i permet a les persones responsables de l’empresa prendre decisions, està conformat per:

· Estudi de l’estat de la flota actual i del usos i necessitats

· Proposta de substitució de vehicles

· Possible pla esglaonat de substitució i optimització de vehicles (entre 3 i 5 anys)

· Documentació descriptiva i analítica dels models de vehicles elèctrics proposats

A nivell agregat es farà un recull de les opcions de vehicle compartit identificats

 

Accediu a la  Guia pràctica de l'Acompanyament en la descarbonització de flotes

 

COM PARTICIPAR?

El programa s’ofereix a partir de la col·laboració amb SOM MOBILITAT, una cooperativa especialitzada en mobilitat elèctrica, i està subvencionat al 70% per part de Granollers Mercat i Diputació de Barcelona.

La proposta s’adreça a les empreses dels polígons de Granollers, Montmeló, Vilanova del Vallès i Montornès, amb un topall de 900 euros per empresa.

En cas d'estar interessat en aquest servei, contactar directament amb nosaltres a través del correu empresagm@granollers.cato adreçar-vos a l’espai coopera del portal GRID Granollers.