caenfrdeitptes

Revisa-spam-i-notificacions

Gràcies per sumar-te a la Comunitat Emprenedora de Granollers!

Tenim molts recursos i eines per ajudar-te a assolir els teus objectius com a emprenedor i propietari de negoci.

Per assegurar-te rebre al teva Safata Principal del teu correu electrònic totes les nostres comunicacions, segueix tots els pasos que t'indiquem a continuació...  

EL MOTIU PEL QUE  PODRIES PERDRE ELS RECURSOS I EINES QUE TENIM PER A TU:

El lloc pel qual t'enviarem tots els recursos gratuïts és correu electrònic.

Moltes de les empreses d'e-mail utilitzen programes per bloquejar correu brossa. Aquests correus són un gran problema per als servidors, i això ha portat al fet que les empreses facin servir filtres automàtics per intentar resoldre-ho.

El problema és que aquests filtres estan molt lluny de ser perfectes, i moltes vegades bloquegen correu que SÍ vols rebre.

Per assegurar-te que REBRÀS TOTS ELS TEUS MAILS DE EMPRENEDORIA GRANOLLERS, SIMPLEMENT HAS DE AFEGIR EL NOSTRE CORREU EMPRESAGM@GRANOLLERS.CAT  A LA TEVA LLISTA D'REMITENTS 

Una llista de remitents fiables (o «llista blanca») és una llista d'adreces de la qual pots rebre missatges sense problemes.

A l'afegir el nostre correu a la llista blanca t'assegures que et no et perdràs cap comunicació, i que rebràs cada un dels recursos que tenim per a tu en el moment just.

Com cada sistema és diferent, aquí sota pots trobar les instruccions adequades a el teu. Amb aquests passos súper simples podràs assegurar-te de rebre tots els nostres correus a la teva safata d'entrada.

Selecciona el teu proveïdor de mails:

 

Gmail | Yahoo | Hotmail y OutlookAltres

 

GMAIL

 

1. Busca en el teu correu el nostre mail empresagm@granollers.cat  El remitent pot aparèixer en la carpeta de rebuts amb el nom de remitent <Emprenedoria Granollers>, <Can Muntanyola>, <Empresa Granollers>

2. Si no està en la teva safata d'entrada pot haver arribat a la carpeta de promocions o notificacions. 

3. Si el cooreu no està en la safata de >Rebuts> ni en <Promocions>, el més probable és que estigui en la carpeta de <Spam>.

 

YAHOO

1. Cerca a la teva bústia de "Rebuts" el correu <empresagm@ganollers.cat>. El remitent pot aparèixer com <Emprenedoria Granollers>, <Can Muntanyola>, <Empresa Granollers>.

2. Sino estàs a la bústia, pot ser que hagi arribat al SPAM

3. En cas que estigui a la carpeta de spam, selecciona el correu i fes clic en el botó <No és spam>

 

HOTMAIL i OUTLOOK