caenfrdeitptes

Granollers entra en Simbiosi

simbiosi industrial

 

QUÈ ÉS LA SIMBIOSI INDUSTRIAL?

La simbiosi industrial és una de les eines per impulsar l’economia circular. Impulsem aquest programa per poder facilitar la transició cap a aquest nou model productiu. VOLS SABER-NE MÉS?

El nostre objectiu és la MATERIALITZACIÓ DE LA SIMBIOSI, que requereix de processos de sensibilització, eines pràctiques i acompanyament en la detecció per part de cada industrial de les necessitats pròpies i de l’entorn que es poden cobrir amb simbiosi. Volem ser un agent impulsor i, en col·laboració amb d’altres, facilitar experiències que permetin desenvolupar un entorn industrial on la simbiosi aporti un element diferencial al teixit productiu local.

 certificates natwinner cat5 spain

El 17 de setembre, el programa «Granollers entra en Simbiosi» ha resultat guanyador nacional del Premis Europeus a la Promoció Empresarial 2020 en la categoria de suport al desenvolupament dels mercats verds i l’eficiència en els recursos. Aquest premi ha valorat el treball per promocionar l’economia circular a la indústria, afavorint la sostenibilitat, la competitivitat i la col·laboració entre el teixit industrial granollerí.

CONSULTA LA NOTÍCIA  CERTIFICAT OFICIAL

 

  

 

  

COMPONENTS DEL PROGRAMA

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

Estem en contacte i col·laborem amb els agents rellevants, alhora que promovem la seva implicació en la coordinació i impuls del projecte. Per aquest motiu hem creat una Comissió de Seguiment, formada per experts en les diverses àrees relacionades amb l’economia circular i la simbiosi, que orientarà l’estratègia general del projecte.

També promovem entre el gran públic els nous conceptes lligats a l’economia circular i la simbiosi industrial

Aquí trobareu alguns enllaços d’interès per si voleu saber més: