Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Simbiosi Industrial

SIMBIOSI

Granollers entra en simbiosi 2017- 2020

El nostre objectiu és la MATERIALITZACIÓ DE LA SIMBIOSI, que requereix de processos de sensibilització, eines pràctiques i acompanyament en la detecció per part de cada industrial de les necessitats pròpies i de l’entorn que es poden cobrir amb simbiosi. Volem ser una agent impulsor i, en col·laboració amb d’altres, facilitar experiències que permetin desenvolupar un entorn industrial on la simbiosi aporti un element diferencial al teixit productiu local.

 

Components del programa:

Estem en contacte i col·laborem amb els agents rellevants, alhora que promovem la seva implicació en la coordinació i impuls del projecte. Per aquest motiu hem creat una Comissió de Seguiment, formada per experts en les diverses àrees relacionades amb l’economia circular i la simbiosi, que orientarà l’estratègia general del projecte.

També promovem entre el gran públic els nous conceptes lligats a l’economia circular i la simbiosi industrial. Amb empreses de la ciutat que ja estan gestionant els seus productes d’acord a aquesta nova visió vam participar a la Fira de l’Ascenció. Veieu el nostre stand (http://www.canmuntanyola.cat/images/GRANOLLERS_ENTRA_EN_SIMBIOSI_2017_Fira_Ascensio.pdf)

Aquí trobareu alguns enllaços d’interès per si voleu saber més: