caenfrdeitptes

cabeceras-empresa

Què necessita la teva empresa?Serveis i suport a l'empresa

MILLORA DE LA COMPETITIVITAT

 

La competitivitat de les empreses depèn de múltiples factors, tan a mans de la pròpia empresa com externs. En l’àmbit propi de les empreses hi ha dos factors tractors que fan mantenir a les empreses competitives, la innovació i la internacionalització. Granollers Mercat us dóna suport en aquestes dos factors claus per la competitivitat.

 

Innovació

Granollers Mercat dóna suport a la innovació a l'empresa i a la realització de projectes d'R+D+i, a través d'una estreta col·laboració amb ACCIÓ, amb la Cambra de Comerç, amb els diversos Centres Tecnològics i altres entitats relacionades amb aquest àmbit.

Aquest any 2020 posem en marxa el projecte d’Impuls a la innovació i a la digitalització amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona i amb finançament de la Diputació de Barcelona i els Fons Europeus de Desenvolupament Regional i continuem col·laborant amb el projecte Horitzó Innovació d’ACCIÓ.

També us oferim un servei de resolució de consultes i d’orientació en l’àmbit de la innovació.

Per tenir una entrevista d'orientació o fer una cosulta al tècnic de promoció econòmica sobre innovació envia un correu a jpla@granollers.cat

 

Internacionalització

A Can Muntanyola us orientarem i posarem en contacte amb les organitzacions que donen suport als processos d'internacionalització de les empreses, en funció de les necessitats i dels objectius de la vostra empresa, i us informarem de com accedir als diferents programes d'acompanyament, assessorament i ajut econòmic que es convoquen per donar suport la internacionalització de les pimes catalanes.

Per tenir una entrevista d'orientació amb el tècnic de promoció econòmica sobre innovació envia un correu a jpla@granollers.cat