Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Formació i divulgació

FORMACIÓ ENERGIA BANNER 350

 

Amb l’objectiu de fomentar la implementació de mesures d’estalvi i eficiència energètica, així com sistemes de generació d’energia renovable, anualment es programen diverses activitats divulgatives i de formació amb aquest objectiu.

 

Cicle tècnic d’energia a la indústria: El cicle organitzat amb la col·laboració de l’Institut Català en Energia i el Cluster d’energia eficient de Catalunya, està format per jornades tècniques, visites i tallers vinculades al vector energia de les empreses.

Cicle Energia2020 BOXEl cicle va dirigit al treballadors de les empreses dels polígons de Granollers i el seu entorn, així com d’altres empreses de serveis.

A les darreres quatre edicions del cicle han participat 130 ponents i més de 550 assistents el perfil del quals és cada cop més divers pot anar des de CEO i càrrecs directius, fins a personal de planta o administració, encarregats de manteniment, enginyeria...

Al següent enllaç trobareu informació detallada sobre l’edició actual del cicle així com de les edicions anteriors, que inclou les presentacions de les diferents ponències realitzades i informacions complementaries.

Si estàs interessat a rebre informació sobre el cicle d’energia així com informacions i novetats vinculades amb els polígons industrial deixa les teves dades a través del següent formulari.

  

 

Formació: Es preveuen formacions específiques de temàtiques vinculades amb el vector energia, programades amb la col·laboració de col·legis professionals i entitats del sector com l’EIC, l’AEE o el propi CEEC

  • Formació en gestió energètica a l’empresa: formada per tres tallers, pretén capacitar el personal de les empreses per tal d’implementar la gestió energètica a la seva àrea de treball.

Taller 1. Gestió energètica bàsica a l’empresa: taller realitzat en el marc del 3è cicle tècnic d’energia a la industria. Introducció general a la gestió energètica, beneficis i resultats esperats.

Taller 2: Comptabilitat energètica a l’empresa: Realitzat durant el curs 2018-2019. Eines per facilitar la incorporació del vector energètic a la comptabilitat de l’empresa.

Taller 3: Tecnologies per a la gestió energètica: Previst pel tercer trimestre del 2020. El següent enllaç inclou una descripció de la formació.

En cas d’estar interessat en aquesta formació pots omplir el següent formulari

  • Formació en Auditories Energètiques: al 2016 entrava en vigor l’obligatorietat d’algunes empreses molt consumidores d’energia de realitzar de forma periòdica auditories energètiques. Per a més informació, veure RD56/2016 o implementar sistemes de gestió energètica (com la ISO50.001).

  La primera edició del cicle incorpora ja una jornada específica sobre aquest tema.

  Es preveu que durant el segon semestre de l’any es realitzi una formació específica sobre aquesta temàtica. El següent enllaç inclou una descripció de la formació.

     En cas d’estar interessat en aquesta formació pots omplir el següent formulari