caenfrdeitptes

Formació i divulgació

FORMACIÓ ENERGIA BANNER 350

 

Amb l’objectiu de fomentar la implementació de mesures d’estalvi i eficiència energètica, així com sistemes de generació d’energia renovable, es programen diverses activitats divulgatives i de formació en aquest àmbit.
El cicle tècnic d’energia a la industria és una activitat anual on es programen jornades i d’altres activitats vinculades amb l’economia circular. Al següent enllaç trobareu més informació sobre el Cicle.

 

Formació en eficiència energètica

Formacions i xerrades específiques orientades a fomentar l’eficiència i l’estalvi energètic. Les xerrades es programen amb la col·laboració d’entitats especialitzades com: col·legis professionals (EIC), associacions empresarials (AEE, CEEC, ASIT i UNEF) o d’altres institucions públiques (ICAEN o IDAE)

 

Formacions destacades

  • Formació en Auditories Energètiques: Eines a les empreses per a contractar auditories i valorar-ne els resultats.
  • Nou sistema de facturació elèctrica:Taller per a conèixer el nou sistema de facturació energètica eines per a identificar la correcta aplicació en els contractes vigents i una previsió de les variacions de cost de l’energia a les empreses.
  • Comptabilitat energètica: eines per a incorporar el vector energia en la comptabilitat econòmica de l'empresa.
  • Introducció a la gestió energètica: Introducció bàsica a la gestió energètica i els conceptes bàsics per a aplicar-la a l’empres.
  • RD244 Autoconsum d’energia: presentació de la norma i passos per a la implementació de sistemes de generació d’energia per a autoconsum.
  • Integració eficient de tecnologies renovables: Integració d’energies renovables i d’altres sistemes eficients en edificis.
  • Esmorzars del GRID: Sessions específiques: Combustibles de 0 emissions, Experiència empresarial amb la gestió energètica compartida.

Més informacions

Proposar noves formacions: 

Rebre més informació respecte a les formacions, tallers o jornades pots omplir el següent formulari