Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Informació i novetats del món empresarialBlog Can Muntanyola

Dilluns, 02 Octubre 2017 09:31

Millores en la mobilitat, al polígon industrial Congost

Durant els mesos d'agost i setembre s'han realitzat un seguit d'actuacions al polígon Congost per tal de millorar la mobilitat al polígon:

REDUCCIÓ DE LA VELOCITAT AL CARRER MARCONI
L’actuació ha suposat la reducció de dos a un carril a tres trams diferenciats del carrer Marconi: el primer a l’entrada al carrer des de la rotonda Sud, per facilitar l’entrada i sortida de vehicles a la cantonada de l’ITV. El segon a l’alçada del carrer Arquímedes i el tercer a la cruïlla amb el Carrer Louis Pasteur.

APARCAMENT DE CAMIONS
S’ha propiciat un canvi en l’accés a l’aparcament de camions de la part sud del polígon, que ara es farà pel carrer Marconi, mentre que la sortida es farà per l’avinguda Sant Julià, de manera que els camions necessitaran fer menys maniobres. També s’ha afegit senyalització vertical per localitzar els aparcaments, que es reforçarà en els propers dies.

Per altra banda, en matèria de NORMATIVA D’ESTACIONAMENT DE CAMIONS AL POLÍGON, es recorda que no està permès l’estacionament dels camions als carrers dels polígons i preguem que s’informi els conductors que els temps d’espera s’han de fer als dos aparcaments públics per vehicles pesats habilitats a l’efecte al mateix polígon. Es tracta de fer un ús respectuós dels espais comuns. A efectes informatius, es comptarà amb la col·laboració de la policia local.

Aquestes actuacions es completaran amb altres que es faran durant els propers mesos i de les que us anirem informant. Les diferents propostes han estat analitzades amb l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials Congost i Jordi Camp.

Darrera modificació el Dimecres, 11 Octubre 2017 13:34

Notícies

Més aparcament i un nou espai verd al po…

29-12-2017 Hits:1290 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Ja es pot deixar el vehicle en l'aparcament que s'ha ampliat al carrer Marconi amb el carrer Arquímedes del polígon industrial Congost. Amb aquesta ampliació l'aparcament ha passat de 212...

Llegir més

Més aparcament i un nou espai verd al po…

29-12-2017 Hits:1125 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Ja es pot deixar el vehicle en l'aparcament que s'ha ampliat al carrer Marconi amb el carrer Arquímedes del polígon industrial Congost. Amb aquesta ampliació l'aparcament ha passat de 212...

Llegir més

Subvencions per a l'adquisició de vehicl…

20-12-2016 Hits:1733 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

S'ha obert la convocatòria de subvencions per al foment de l'adquisició de vehicles elèctrics i de baixes emissions destinats al servei de taxi, a un ús comercial i a altres...

Llegir més

Assessorament a emprenedors a través del…

02-11-2016 Hits:1935 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Dijous 26 d’octubre vam començar un nou programa d’emprenedoria al punttic Muntanyola. Amb el títol “El meu negoci a les xarxes socials” hem volgut encetar un nova acció d’acompanyament i formació...

Llegir més

Oberta la 2a convocatòria del projecte “…

27-01-2016 Hits:1495 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Les empreses del sector del metall que contractin els participants del programa POIL podran accedir a una subvenció de 1.000 euros.

Llegir més

Calendari comercial - especial Nadal '15

23-11-2015 Hits:1123 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Calendari d'obertura autoritzada en dies Festius

Llegir més

Subvencions Programa de Garantia Juvenil

17-11-2015 Hits:1015 Notícies Can Muntayola Can Muntanyola - avatar Can Muntanyola

Subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball de joves acollits al Programa de Garantia Juvenil

Llegir més