Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

cabeceras-empresa

Què necessita la teva empresa?Serveis i suport a l'empresa

Promoure el teu negoci a través de la teva web i canals informatius requereix d’una estratègia prèviament definida això si, amb objectius de venda, promocions específiques i presència a diferents marketplaces tant del teu sector com dels grans (Amazon, Facebook, etc…)

La formació i acompanyament d’aquest mòdul requereix de coneixements tècnics però alhora amens.

 

Dos visions complementàries per fer créixer el teu negoci en 360 º. En aquet mòdul aprendràs a dissenyar el teu servei o  la teva oferta principal, completament adaptada al teu món digital.

 

Treballaràs amb les eines per a crear web

En aquest mòdul descobriràs com dissenyar la teva oferta principal, completament adaptada al teu món digital.  A partir del Canvas o pla d’empresa que hagis realitzat prèviament, tindràs clares les  accions inicials per estar present a Internet (pàgina web, Landing Page del teu producte, campanya de màrqueting per reforçar la teva marca).


A partir d’aquí ja estaràs a punt per:

  • Crear un missatge coherent dirigit a destacar el teu valor afegit, la teva marca.

  • Descobreix perquè llançar el teu negoci on-line és la millor forma de captar clients nous i fidelitzar-ne els que tens de forma més ràpida.

  • Valida la teva oferta abans de llançar-la. Creus que arribes al teu nínxol objectiu?

  • Redacta la pàgina de venda del teu servei com si fossis un professional del màrqueting.

  • Defineix el teu primer funnel de vendes i com implementar-lo

DEFINEIX LES TEVES PRIORITATS A PARTIR D’UNA DIAGNOSI DELS TEUS TALENTS

Hi han emprenedors que neixen i n’hi ha que se’n fan!

Descobreix com els teus propis talents poden ajudar-te a crear la teva marca a Internet. Per talent entenem les competències i habilitats tècniques, empresarials, transversals.

Si és la teva primera experiència de projecte empresarial, tens davant un repte professional i també personal. Iniciar un projecte és un procés vital en el que necessites creativitat, motivació i un bon antídot per ser capaç de saltar tots els obstacles

Si ja has emprès el negoci, RDigital t’ajudarà a definir una estratègia digital per a incorporar l’ADN digital a la teva empresa. Coneixeràs a professionals del sector que et poden ajudar en aquest procés, així com, informar-te i redirigir-te cap a d’altres programes superiors d’acceleració d’empreses o d’ innovació.

 
  • Default
  • Title
  • Date
  • Random