caenfrdeitptes
Dilluns, 12 abril 2010 13:08

Gestor de mobilitat als polígons de Granollers

Des del passat mes de març l’Ajuntament de Granollers compta amb el suport d’un especialista per a realitzar tasques de gestor de mobilitat als polígons de Granollers. Aquesta figura s'impulsa conjuntament amb la Diputació per tal de fomentar la mobilitat sostenible als polígons d'activitat econòmica del municipi.

Les seves tasques inclouen l'anàlisi dels diversos factors que incideixen en el model de mobilitat de cadascun dels polígons, com poden ser el número de treballadors dels polígons i l'origen d'aquests, l’estat de les infraestructures, els accessos, la senyalització, etc., per determinar quina és la situació actual. Un cop analitzat el model actual, l'objectiu a assolir serà elaborar, en col·laboració amb els diferents agents implicats (administracions, empresaris, treballadors i sindicats), un pla d'actuacions per encaminar-nos cap a un model de mobilitat més sostenible. També s'intentarà fomentar la cooperació entre empreses per tal de facilitar els contactes.

Agrairem la vostra col·laboració i participació en aquest projecte i posem a la vostra disposició l'adreça de correu electrònicempresagm@ajuntament.granollers.cat per plantejar qualsevol dubte, consulta o suggeriment relacionat amb mobilitat als polígons.

Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 13:10