caenfrdeitptes
Dilluns, 08 Novembre 2010 13:02

Signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Granollers i l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Coll de la Manya

Amb l'objectiu de desenvolupar-hi accions de suport a la seva activitat econòmica i incrementar la competitivitat de les seves empreses

L'alcalde, Josep Mayoral, i el president de l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Coll de la Manya de Granollers, Eduard Garcia, han signat un conveni de col·laboració per  desenvolupar d'accions de suport a una zona amb activitat econòmica de grans empreses com LU (Kraft Ibérica), Vertisol, PAVER o Cricursa. En total, en aquest polígon, hi ha 43 empreses, 11 de les quals (un 25%) formen part d'aquesta associació d'empresaris. Una proporció destacada, tenint en compte el percentatge mitjà d'associació als polígons de Catalunya: entre el 15 i el 20%, segons dades del sector.

El polígon industrial Coll de la Manya ocupa una superfície de 554.493 metres quadrats a la banda dreta de la C-17, d'entrada a Granollers. Es va urbanitzar l'any 2005 i això l'ha convertit en el més nou dels polígons del municipi.

A l'acord de col·laboració preveu diverses accions de millora d'aquesta zona, així com de la competitivitat de les seves empreses. Els àmbits d'actuació fixats en aquest conveni són:creació, millora i conservació de la base de dades d'aquest polígon; promoció i difusió de la seva activitat econòmica i de l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Coll de la Manya; detecció de problemes i mancances i proposta i aplicació de solucions; dotació i gestió de serveis -tant bàsics com avançats- d'aquest polígon; promoció de serveis de cooperació i xarxes de col·laboració i foment de l'associacionisme entre les empreses d'aquest polígon industrial i col·laboració amb altres administracions.

Amb aquest conveni, entre altres aspectes, l'Ajuntament de Granollers es compromet a:
-mantenir i actualitzar la base de dades de les empreses del polígon
-contribuir a millorar el finançament de l'associació i de les seves actuacions.

Per la seva banda, l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Coll de la Manya:
-col·laborarà amb l'Ajuntament en l'elaboració i el manteniment de la base de dades d'aquest polígon.
-executarà les accions que ambdues parts vagin acordant.
Una comissió de seguiment, amb dos representants municipals i dos d'aquesta associació d'empresaris, es reunirà de manera periòdica per impulsar el desenvolupament d'accions.

La vigència d'aquest conveni és de caràcter indefinit i està obert a la incorporació de noves necessitats d'aquesta zona d'activitat econòmica de Granollers.

Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 13:05