caenfrdeitptes
Dijous, 10 Febrer 2011 12:59

Conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Granollers i l'Associació d'Empresaris del polígons industrial Font del Ràdium

L'acord dóna continuïtat a les actuacions que l'Ajuntament ve realitzant en matèria de dinamització dels polígons industrials de Granollers i s'afegeix al ja existent amb l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Coll de la Manya.

L'alcalde, Josep Mayoral, i el president de l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Font del Ràdium de Granollers, Jaime Delapuente, van signar el passat mes de gener un conveni de col·laboració que pretén establir un marc de relacions i compromisos entre ambdues parts per tal de desenvolupar accions de millora del polígon d'activitat econòmica de la Font del Ràdium i de la competitivitat de les empreses que hi són ubicades.

Els àmbits d'actuació fixats en aquest conveni són: creació, millora i conservació de la base de dades d'aquest polígon; promoció i difusió de la seva activitat econòmica i de l'Associació d'Empresaris del Polígon Industrial Font del Ràdium; detecció de problemes i mancances i proposta i aplicació de solucions; dotació i gestió de serveis -tant bàsics com avançats- d'aquest polígon; promoció de serveis de cooperació i xarxes de col·laboració i foment de l'associacionisme entre les empreses d'aquest polígon industrial i col·laboració amb altres administracions.

Una comissió de seguiment, amb dos representants municipals i dos d'aquesta associació d'empresaris, es reunirà de manera periòdica per impulsar el desenvolupament d'accions.

La vigència d'aquest conveni és de caràcter indefinit i està obert a la incorporació de noves necessitats d'aquesta zona d'activitat econòmica de Granollers

El polígon industrial Font del Ràdium ocupa una superfície de 169.000 metres. L'Associació, gestionada per la delegació de Pimec al Vallès Oriental, compta amb una vintena d'associats, més del 27% del total d'empreses instal·lades. Es tracta d'una representativitat molt significativa, si bé un dels objectius és el de reforçar la participació del teixit existent.

Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 13:02