caenfrdeitptes
Dimecres, 24 Juliol 2013 12:24

Creació de l'Associació d'Empreses del Polígon Industrial Cal Gordi-Cal Català de Granollers

El passat 9 de juliol es va constituir l'Associació d'Empreses del Polígon Industrial Cal Gordi-Cal Català de Granollers.

El passat 9 de juliol es va constituir l'Associació d'Empreses del Polígon Industrial Cal Gordi-Cal Català de Granollers a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses, que serà la seu de l'associació.

Aquest associació neix de la voluntat d'un grup d'empreses que durant els darrers mesos s'han anat reunint per impulsar aquesta iniciativa. Els principals objectius que es planteja l'associació són entre d'altres:

  • Contribuir a millorar l’estat de conservació del polígon industrial Cal Gordi – Cal Català mitjançant accions davant les administracions, entitats particulars, companyies subministradores que serveixin al polígons, etc. per tal d’assolir una millor gestió de les infraestructures i serveis que afectin al polígon

  • Constituir-se com a interlocutora amb les administracions en les problemàtiques comuns a totes les empreses i persones empresàries i propietàries de finques del polígon industrial

  • Informar i assessorar a les persones associades en tot allò que tingui a veure amb el polígon industrial

  • Fomentar el bon veïnatge entre les empreses, persones empresàries i propietàries, dins del polígon

  • Identificar i promoure iniciatives conjuntes que millorin el cost i l'efectivitat de determinats serveis o productes

Una de les prioritats a curt termini és ampliar el nombre d'empreses associades per tal de millorar el potencial de les actuacions i aprofitar les possibles sinergies entre les empreses de l'entorn del Circuit de Catalunya.

A la reunió es va conformar la Junta Directiva de l'associació, que compta, entre d'altres membres, amb el Sr. Juanjo Ibáñez de l'empresa Superfícies de Alimentación, SA com a com a president; el Sr.Jordi Borrego de l'empresa Rodelem Europe, SL com a vicepresident; la Sra. Ariadna Lloret d'Armoltec, SL com a secretaria i la Sra. Linda Boucher de l'Hotel Ibis Montmeló com a tresorera.

La iniciativa compta amb el suport de l'Ajuntament de Granollers, que considera necessari afavorir un sòl industrial de qualitat amb una dotació de serveis adequada i un teixit empresarial fort i articulat.

Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 12:26