caenfrdeitptes
Dilluns, 11 Novembre 2013 12:22

Estudi de la xarxa de canalitzacions disponibles als polígons de Granollers

Aquest estudi vol identificar aquelles canalitzacions susceptibles de cessió per desplegaments. Inclou actuacions de detecció i neteja de canalitzacions i arquetes, mesurament i quantificació de tubulars i digitalització de dades als G.I.S. municipal

Actuacions de detecció i neteja de canalitzacions i arquetes de servei als polígons de Granollers (exp. Palou Nord)
 
Mesuraments i quantificació de tubulars
 
Digitalització i introducció de dades al  g.i.s. municipal
L'objectiu principal d'aquest projecte és la identificació i digitalització de la resta de la xarxa municipal d'electricitat, fibra òptica i canalitzacions de la ciutat; per importar tota aquesta informació al Sistema d'Informació Geogràfica municipal. En concret es treballarà en quatre polígons: Coll de la Manya, Font del Ràdium, Cal Gordi-Cal Català i Jordi Camp, a banda d'una zona residencial.
 
Aquesta informació és bàsica per planificar les actuacions, modificacions i ampliacions de les mateixes.
 
El resultat d'aquest treball, a banda de la completa neteja de totes les arquetes de la ciutat, serà un dibuix amb una sèrie de capes en Autocad classificades en funció del tipus d'informació per l'exportació al GIS; i que permetrà als usuaris crear consultes interactives, analitzar la informació de les xarxes existents, editar les dades i presentar el resultat de totes aquestes opcions.
Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 12:24