caenfrdeitptes
Dijous, 05 Desembre 2013 12:20

Trobada sobre telecomunicacions als polígons de Granollers

El dia 4 es va celebrar la primera Trobada d'Associacions dels polígons industrials. Les telecomunicacions van ser la temàtica central de la sessió.

El dia 4 de desembre s'ha celebrat al Centre de Serveis a les empreses Can Muntanyola la primera trobada d'Associacions dels polígons de Granollers. L'eix principal de la sessió va ser la situació de les telecomunicacions als polígons de Granollers.

Per una banda, es va revisar el marc actual del mercat de les telecomunicacions, els condicionants i les alternatives a l'abast de les empreses i la visió de futur. Es va subratllar la rellevància de comptar amb infraestructures modernes per una banda, i de que les empreses prenguin consciència de la necessitat d'incorporar les TIC avançades en la seva activitat.

Per altra banda, l'Ajuntament de Granollers va comentar un estudi realitzat sobre les necessitats de les empreses i el nivell de servei actual i, en concret, va presentar les fitxes que s'ha elaborat per cada un dels polígons. Aquestes fitxes recullen les característiques de cada un dels polígons, la força de la demanda i algunes accions que es poden impulsar per millorar el nivell de servei. És considera que les associacions dels polígons tenen un paper molt rellevant per tal d'impulsar propostes avançades.

Les FITXES DE TELECOMUNICACIONS dels polígons Cal Gordi-Cal CatalàColl de la ManyaEl CongostJordi CampFont del RàdiumPalou Nord i El Ramassar poden ser consultades dins de les FITXES DE SERVEIS I ACTIVITATS de cada un dels polígons.

Per ampliar la informació, si us plau contacteu amb empresagm@ajuntament.granollers.cat

Darrera modificació el Dijous, 02 Juny 2016 12:22