caenfrdeitptes
Dilluns, 17 abril 2023 11:02

EVC LAB: La col·laboració empresarial, estratègia clau en l’economia circular. El paper de les associacions dels polígons.

Les associacions dels polígons de Granollers i GRID participen a l'EVC LAB 2023, el programa tècnic professional que obre la Fira d’Economia Verda i Circular de Granollers que el farà a l'Hotel Ciutat de Granollers el 18 de maig, amb una sessió específica dedicada estimular el coneixement entre les persones associades per estimular l'aparició d'oportunitats basades en la proximitat.

 

Enguany, tota la proposta de L'EVC LAB es centra en una matinal dedicada a posar en valor la col·laboració, com a ingredient clau de les estratègies d'èxit.

  

El programa farà un recorregut de les diferents perspectives i actors implicats en aquesta aposta de canvi que lliga l'economia circular i la col·laboració:

 
PROGRAMA   
 

09:00 | HALL DE L’AUDITORI Acreditacions i cafè de benvinguda

 

09:30 | SESSIÓ D’OBERTURA Col·laboració per sobreviure Marc Castellnou, Cap d’àrea del GRAF dels bombers de la Generalitat

 

10:00 | TAULA DE DEBAT Clústers per impulsar projectes d’economia circular a través de la col·laboració Joan Martí, Director de la Unitat d’Estratègia Empresarial d’ACCIÓ. Taula rodona amb la participació de: – Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya. – Clúster del Packaging. – Clúster Materials Avançats de Catalunya. 11.30 h. Cafè de networking

BLOC II 12:15 | SALA A El paper dels ens locals en l’economia circular. Organitza: Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

 

12:15 | SALA B GRID – Associacions des polígons: més a prop, més interessant. Sessió per empreses, per establir contactes i compartir projectes.

Darrera modificació el Dilluns, 17 abril 2023 11:11