caenfrdeitptes
Dimarts, 11 Octubre 2022 13:18

L’Ajuntament de Granollers i l’Associació d’Empreses del polígon Coll de la Manya signen un nou conveni de col·laboració

El nou conveni, que va entrar en vigor el 3 d'octubre, suposa un compromís de cooperació i coordinació entre les dues entitats per tal d’assolir amb la màxima eficàcia els objectius comuns de millora dels serveis i infraestructures del polígon, la seva promoció i la cooperació entre les empreses que hi són ubicades.

El conveni és el marc de la col·laboració entre ambdues parts i constitueix el mecanisme a través del qual l’Associació pot formular propostes de millora, comunicar mancances i necessitats i participar de les decisions rellevants al polígon Coll de la Manya, amb més transparència i consens sobre les prioritats d’actuació.

El polígon Coll de la Manya és un dels polígons de Granollers que compta amb la Marca Polígon Empresarial de Qualitat de CEPE (Coordinadora espanyola de parcs empresarials). L’Ajuntament treballa per renovar la marca de qualitat el proper any, i entre d’altres actuacions, està estudiant la mobilitat del polígon, en col·laboració amb l’Associació, per fer-la més sostenible. També s’estan duent a terme millores com la renovació de la senyalització horitzontal o la reparació d’alguns punts de voreres. A més es treballa amb les empreses del polígon per impulsar aspectes relacionats amb l’energia i els residus, en el marc de GRID Granollers.

L'Ajuntament de Granollers i l'Associació d’Empreses del polígon industrial Coll de la Manya ja van signar un primer conveni l’any 2010, i un segon l’any 2018. Un cop finalitzada la seva vigència s’ha signat aquest tercer conveni, que segueix els criteris dels anteriors. En la mateixa línia, l’Ajuntament té signats convenis amb la resta d’associacions dels polígons Jordi Camp, Congost, Palou Nord, Circuit i Font del Radium.

Darrera modificació el Dimarts, 11 Octubre 2022 13:24