caenfrdeitptes
Dilluns, 18 Juliol 2022 09:34

Obres de millora a l'enllaç de la C-17 amb el polígon Font del Radium

S’han iniciat les obres de millora de l’enllaç entre la C-17 i el polígon Font del Radium de Granollers, que també inclouen la construcció d’una nova connexió cap al sector comercial i industrial de Can Montcau, a Lliçà d’Amunt.

L’actuació preveu una inversió de 7,82 milions i tindrà una durada de 22 mesos. A banda, hi ha un segon contracte per 927.000 euros per als treballs de senyalització i abalisament.

L’actuació millorarà l’actual connexió entre la C17 i el polígon Font del Radium. Es donarà més seguretat a l’entrada cap al carrer Duran i Reynals i es reordenaran la resta d’accessos amb un nou branc que facilitarà la incorporació cap a la C-17 als vehicles que surten de Granollers pel Coll de la Manya. També es farà una nova sortida per accedir a les dues zones industrials. Al final d’aquest nou vial, es construirà una nova rotonda que distribuirà el trànsit entre d’altres, cap al polígon Font del Radium pel carrer paral·lel a Alfred Nobel i cap al polígon de Can Montcau. L’accés a aquesta zona es farà per un nou pas construït per sota de la C-17

Darrera modificació el Dilluns, 18 Juliol 2022 09:36