caenfrdeitptes
Dimecres, 27 abril 2016 12:31

Els polígons de Granollers protagonistes de la Fira de l'Ascenció 2016

L'stand municipal de la Fira de l'Ascenció d'enguany dóna ple protagonisme als polígons industrials de Granollers i a les activitats manufactureres del municipi. Inauguració el 5 de maig al Parc Firal de Granollers. Más informació a www.granollers.cat/ascensio

Aquest any, l'objectiu de l'stand institucional és donar a conèixer la qualitat i la rellevància dels polígons industrials, com a generadors d'activitat econòmica i d'ocupació de qualitat per Granollers. La presentació dels diferents polígons anirà acompanyada d'una mostra de producte de sis empreses de la nostra ciutat, de diferents sectors, que fan palesa la diversitat i riquesa del nostre teixit productiu.

Els set polígons de Granollers són espais dinàmics que acullen unes 650 activitats econòmiques i que generen més de 12.000 llocs de treball. Des de l'Ajuntament hi ha un compromís ferm per mantenir un nivell de qualitat de serveis elevat que acompanyi a les empreses en els seus processos de millora de la competitivitat. A tall d'exemple, aquest any esperem completar el desplegament de fibra òptica a tots els polígons, una de les fites més rellevants que ens vam plantejar. Per altra banda, mantenim una interlocució constant amb les associacions que representen les empreses dels polígons industrials, i treballem amb elles per millorar aquests espais. L'stand tindrà també un espai dedicat a les associacions.

Per últim, aquesta és la relació d'empreses participants en la mostra de producte: Crit d'Or (alimentació gourmet), Riera Nadeu (maquinària pel sector químic i farmacèutic), Turisport (recàrrega de bateries de mòbil sense fils), Ceràmica Cumellas (ceràmica destinada a l'arquitectura), Blipvert (contenidors de recollida selectiva de residus) i Galfer (components de fre per l'automoció).

Darrera modificació el Dimecres, 01 Juny 2016 12:36