caenfrdeitptes
Dimarts, 17 Mai 2022 09:33

Estudi de Mobilitat als polígons Coll de la Manya i Font del Radium

Des de Can Muntanyola, durant el mes de maig s'inicia un estudi per tal de conèixer de primera mà els patrons de mobilitat (hàbits de mobilitat, temps de desplaçament, orígens, predisposició al canvi, mobilitat in labore, etc.) als polígons Coll de la Manya i Font del Radium i tractar d’identificar propostes de millora a diferents escales i per part dels diferents agents implicats (persones treballadores, empreses, associacions, administració pública, etc.).

Aquest estudi compta amb la implicació de l’Associació d’Empreses del polígon Font del Radium i l’Associació d’Empreses del polígon Coll de la Manya.

L’estudi preveu la realització de dos tipus d’enquesta:

1. Enquesta a persones treballadores: serà un formulari on-line creat per recollir les pràctiques, percepcions i demandes de les persones treballadores.

2. Enquesta a empreses: on es recollirà la visió de l’empresa en els aspectes referents a la mobilitat. Aquestes enquestes es complementaran amb entrevistes telefòniques o on-line amb aquelles empreses que ho sol·licitin o amb aquelles que tinguin més personal.

Serà especialment rellevant la participació dels treballadors i les treballadores a través de les enquestes. 

D’acord amb el calendari previst, es farà una presentació dels resultats durant el mes d’octubre.

 

Si teniu cap comentari o dubte, ens el podeu fer arribar a mcanamero@granollers.cat.

 

Darrera modificació el Dimarts, 17 Mai 2022 09:51