caenfrdeitptes
Divendres, 11 Desembre 2020 12:43

5ª Trobada de la Taula d'Associacions dels polígons de Granollers

El dijous 10 de desembre es va reunir la Taula d'Associacions amb els objectius de revisar les propostes de treball per 2021 de les associacions i del servei de promoció econòmica de l'Ajuntament de Granollers.

A més es va compartir la proposta que està treballant amb l’ATM per la comarca en matèria de mobilitat sostenible a polígons. En aquest punt es van presentar les diferents actuacions que contempla el pla  algunes de les quals estan tancades, però sobre d’altres cabria concretar i/o proposar aspectes. En aquest sentit, la presentació a la Taula d’Associacions obre el camí a treballar conjuntament els aspectes que afecten més directament a a les empreses, com podria ser l’impuls a la redacció dels PDE, la definició de les rutes de transport col·lectiu compartit, la cessió de bicicletes elèctriques a les empreses, el car-sharing o la prova pilot d’incentiu al cotxe compartit.

Pel que fa als projectes per 2021, les propostes anaven en la línia de promoure uns polígons sostenibles, col·laboratius i de qualitat, treballant específicament en aspectes de qualitat, energia i aprofitament de recursos, amb la component transversal de la cooperació i la proximitat.

En aquest sentit, GRID Granollers és la plataforma que recull totes les iniciatives que encaixen en aquests objectius.

Per més informació podeu contactar amb empresagm@granollers.cat 

Darrera modificació el Divendres, 11 Desembre 2020 13:37