caenfrdeitptes
Dijous, 25 Juny 2020 18:26

Asfaltats els carrers Alfred Nobel i Josep Trueta del polígon industrial de la Font del Radium

Amb l'asfaltat dels carrers Alfred Nobel i Josep Trueta han acabat les obres de la fase 1 que l'Ajuntament de Granollers està fent al polígon industrial de la Font del Radium. 
 
La urbanització d'aquests dos carrers forma part del Pla de Millora dels polígons industrials de la Diputació de Barcelona, que hi ha aportat 516.110 euros. Els propietaris del polígon i l'Ajuntament de Granollers també financen l'obra que es va adjudicar a la UTE Vialser SL i Construccions Deumal, SA per 1.708.466,78 euros, IVA inclòs.
 
Les obres de condicionament d'aquest polígon seguiran fins previsiblement a final de juliol al carrer de Duran i Reynals i i l’av. Autovia de l’Ametlla. A més de la millora dels vials, es remodela la xarxa de clavegueram i s'arrangen les voreres. S'ha renovat tota la xarxa d'aigua potable, que era de fibrociment, i també tota la d'enllumenat, canviant les lluminàries per tipus led, més sostenibles. A més es farà l’obra necessària per fer una nova xarxa de telecomunicacions amb fibra òptica i per soterrar en un futur serveis que en l’actualitat són aeris. També es portarà a terme la senyalització horitzontal de tot el sector i es pintaran les places per a vehicles i camions per optimitzar la capacitat de l’aparcament existent.
Darrera modificació el Dilluns, 29 Juny 2020 18:39