caenfrdeitptes
Dimarts, 28 Gener 2020 11:00

Col·loquen sota les vies de l'R3 el nou pas inferior al polígon Congost, a Granollers

Col·loquen sota les vies de l'R3 el nou pas inferior al polígon Congost, a Granollers El 9Nou

Aquests dies s'ha fet l'empenta de l'estructura de formigó que s'havia construït com a pas inferior sota les vies del tren de la línia R3, al Camí de l'Esquella del polígon Congost de Granollers. L'actuació s'executa sense afectar la circulació de trens de la línia.

L'actuació forma part dels treballs de supressió dels passos a nivell que hi ha en aquest tram de l'R3. El principal, el que està situat al Camí Antic de Parets. El projecte preveu l'obertura d'aquest nou pas sota les vies i la millora del que ja hi ha al carrer de Can Ninou. A més, per garantir l'accessibilitat a les cases i camins que hi ha a l'altra banda de les vies del tren es construeixen nous camins. Són obres prèvies a l'execució de les obres de desdoblament parcial de la línia del Nord que l'Administrador d'Infraestructures Ferroviàries (Adif) impulsa al tram entre les estacions de Parets i de la Garriga.altura del carrer de l'Esquella, darrere de les instal·lacions de l'empresa Coty.

Podeu accedir a la notícia ampliada al 9Nou:http://mynmedia.mynews.es/noticies/?dre=E9N202001270014&tipus=pdf&id_client=9731132D&expiration_key=ibmFLewbkoiKU7QIDcnzGOwduHAv+rGaTRSdSRK7I4upEM4=&idSeguiment=