caenfrdeitptes
Dimarts, 18 Setembre 2018 12:11

Sol·licituds de petició de subvencions pels danys de la tempesta del dia 7 de setembre

L'Estat concedeix els ajuts si es compleixen determinats requisits. Les instàncies s'han de registrar a l'Ajuntament fins al 21 de setembre. La Subdelegació del Govern a Barcelona i l'Ajuntament de Granollers han concretat de quina manera s'han de canalitzar les peticions de subvencions pels danys causats per la tempesta que va afectar Granollers divendres passat. L'OAC de Granollers recollirà totes les instàncies de particulars i establiments afectats, sempre que les seves respectives assegurances no hagin cobert la totalitat dels danys i també per a aquells particulars que no disposin d'assegurança.


La Direcció General de Protecció Civil i Emergències del Ministeri de l'Interior gestiona unes subvencions a les unitats familiars i unes altres per a establiments per pal·liar danys materials als habitatges i béns de primera necessitat o subsistència derivats d'aquesta situació d'emergència.

CAS DELS ESTABLIMENTS INDUSTRIALS, MERCANTILS I DE SERVEIS:

Important: és requisit imprescindible que l’establiment tingui contractada una pòlissa d’assegurança en vigor en el moment de produir-se els fets i que el dany s’hagi produït per algun risc no inclòs en l’assegurança.

Circumstàncies:

Reconstrucció dels edificis i de les instal·lacions industrials, comercials i de serveis que hagin sofert danys, reposició d’utensilis i mobiliari i altres elements essencials, així com existències i altres productes de l’activitat empresarial

Beneficiaris:

Les persones físiques o jurídiques titulars dels establiments industrials, comercials i de serveis, degudament registrades a efectes fiscals, en funcionament i amb un número d’empleats inferior a 50, que hagin sofert danys en les edificacions, instal·lacions o béns d’equipament afectes a l’activitat empresarial com a conseqüència de la situació de naturalesa catastròfica.

Quantitat:

Fins a 8.000 euros

Tota la informació, inclosos els formularis per emplenar, es pot consultar a www.granollers.cat i al telèfon de l'OAC 93 842 66 10 i 93 842 67 21 (Protecció civil de l'Ajuntament de Granollers).

Darrera modificació el Dimarts, 18 Setembre 2018 12:16