caenfrdeitptes
Divendres, 26 Gener 2018 12:03

Finalitzades les obres al polígon Ramassar

Han finalitzat les obres d'ampliació de les voreres del carrer de Montseny, des de la rotonda de la carretera de Cardedeu fins al carrer de Salvador Llobet, al polígon industrial del Ramassar. L'empresa Coynsa 2000 va guanyar l'adjudicació per un import de 142.878,85 euros i va executar la totalitat de l'obra en el termini de 2 mesos.

En la vorera est del carrer Montseny, des de l'aparcament del McDonald's fins a l'altura de les escales d'accés als cinemes, l'aparcament ha passat a ser en filera. D'aquesta manera la vorera s'amplia a 2,5 m per arribar a una amplada total de 5 m.

En la vorera est, des de davant de les escales dels cinemes fins a la cruïlla amb el carrer de Salvador Llobet, s'ha ampliat la vorera 2 metres, de manera que un cop acabada l'obra arribarà a 4,5 m d'amplada i s'han millorat els accessos a les empreses existents.

A banda de l'ampliació de voreres, s'ha fet un nou pas de vianants i s'han construir orelleres per millorar la seguretat. També s'han fet nous embornals per recollir les aigües i s'han desplaçat els punts de llum per adaptar-se a la nova amplada de les voreres. En aquests punts de llum s'han col·locat nous braços a 4 m d'altura, amb llums led, de manera que millora la il·luminació per als vianants.