caenfrdeitptes
Dimecres, 29 Novembre 2017 10:25

Ampliació de l'aparcament del polígon industrial Congost

A finals de desembre han de quedar enllestides les obres d'ampliació de l'aparcament del carrer Marconi amb el carrer Arquímedes del polígon industrial Congost, que passarà de 212 places a 313. L’actuació i acaba de començar, consisteix en ampliar l’àrea d’aparcament existent en 101 cotxes seguint la distribució en forma de pinta, formant part d’una proposta naturalitzada pel fet d’estar al costat del riu. L'obra ha estat adjudicada per un import de 57.431,10 euros, IVA inclòs.

El solar on es fa l'ampliació, de terra acabat amb sauló, té forma rectangular d'uns 68 m d'amplada i 41 m de longitud i una superfície aproximada total de 2.514,40 m2. En aquesta ampliació i en l'aparcament ja existent s'hi plantaran una seixantena de freixes i s'hi posarà enllumenat nou en columnes amb tecnologia led.

Aquest aparcament donarà servei a les empreses del polígon Congost i al futur camp de futbol que s'ha de construir a Palou.

Al costat d'aquest aparcament, a tocar dels horts municipals, el carrer d'Arquímedes i el riu Congost, s'hi habilitarà una zona arbrada on s'hi plantaran aquest hivern 380 arbres, entre pins, alzines sureres, roures i pollancres que es regaran a partir d'una nova xarxa de reg. En aquest nou espai verd hi haurà tres zones de picnic, amb una font i un mirador, i una xarxa de camins que portarà als horts municipals i a les fàbriques del polígon.