caenfrdeitptes
Dimarts, 17 Octubre 2017 16:23

Instal·lat el desfibril·lador al polígon Congost de Granollers

L’Associació d’Empresaris i Propietaris del Polígons Industrials Congost  i Jordi Camp, amb la col·laboració de l’Ajuntament i del Parc de Bombers de Granollers, ha dotat als polígons industrials d'un Desfibril·lador Extern (DEA). L'aparell, un Desfibril·lador Semiautomàtic Cardiac Science G5, s'encarrega d’avaluar el ritme cardíac i dona les instruccions a seguir mitjançant veu i text, guiant al reanimador al llarg de tot el procés de desfibril·lació. S’estima que les possibilitats de sobreviure en cas d’un atac de cor disminueixen un 10 % per cada minut que passa sense assistència mèdica adequada, el que fa que sigui encara més important una ràpida actuació.
El desfibril·lador s'ha instal·lat a l’exterior del Parc de Bombers (avinguda Sant Julià, 113-115), accessible al públic en general i fàcilment utilitzable en cas d’emergència cardíaca en els polígons de Congost i Jordi Camp. 
A Granollers la instal·lació de desfibril·ladors va començar el 2014, fora de l'àmbit sanitari. Actualment n'hi ha en els equipaments següents: Roca Umbert Fàbrica de les Arts, Teatre Auditori de Granollers, Centre d'Educació Especial Montserrat Montero, Escola Municipal del Treball (EMT), Centre Vallès, Policia Local (en un cotxe patrulla i a la comissaria) Palau d'Esports, Pavelló Municipal del Tub, piscines municipals, Pavelló de bàsquet, el camp de futbol del carrer de Girona, Porxada, Pavelló de Can Bassa; i des d’avui al Parc de Bombers de Granollers. 
  
Podeu consultar tots els desfibril·ladors, tant en equipaments públics com en privats, en aquest enllaç.
Darrera modificació el Dimarts, 17 Octubre 2017 16:26