caenfrdeitptes
Dilluns, 02 Octubre 2017 09:31

Millores en la mobilitat, al polígon industrial Congost

Durant els mesos d'agost i setembre s'han realitzat un seguit d'actuacions al polígon Congost per tal de millorar la mobilitat al polígon:

REDUCCIÓ DE LA VELOCITAT AL CARRER MARCONI
L’actuació ha suposat la reducció de dos a un carril a tres trams diferenciats del carrer Marconi: el primer a l’entrada al carrer des de la rotonda Sud, per facilitar l’entrada i sortida de vehicles a la cantonada de l’ITV. El segon a l’alçada del carrer Arquímedes i el tercer a la cruïlla amb el Carrer Louis Pasteur.

APARCAMENT DE CAMIONS
S’ha propiciat un canvi en l’accés a l’aparcament de camions de la part sud del polígon, que ara es farà pel carrer Marconi, mentre que la sortida es farà per l’avinguda Sant Julià, de manera que els camions necessitaran fer menys maniobres. També s’ha afegit senyalització vertical per localitzar els aparcaments, que es reforçarà en els propers dies.

Per altra banda, en matèria de NORMATIVA D’ESTACIONAMENT DE CAMIONS AL POLÍGON, es recorda que no està permès l’estacionament dels camions als carrers dels polígons i preguem que s’informi els conductors que els temps d’espera s’han de fer als dos aparcaments públics per vehicles pesats habilitats a l’efecte al mateix polígon. Es tracta de fer un ús respectuós dels espais comuns. A efectes informatius, es comptarà amb la col·laboració de la policia local.

Aquestes actuacions es completaran amb altres que es faran durant els propers mesos i de les que us anirem informant. Les diferents propostes han estat analitzades amb l’Associació d’Empresaris i Propietaris dels Polígons Industrials Congost i Jordi Camp.

Darrera modificació el Dimecres, 11 Octubre 2017 13:34