Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

cabeceras-empresa

Què necessita la teva empresa?Serveis i suport a l'empresa

INNOVACIÓ I INTERNACIONALITZACIÓ

 

INNOVACIÓ


Granollers Mercat dóna suport a la innovació a l'empresa i a la realització de projectes d'R+D+i, a través d'una estreta col·laboració amb ACC1Ó, amb la Cambra de Comerç, amb els diversos Centres Tecnològics i altres entitats relacionades amb aquest àmbit.

Impulsem el programa PIMES INDUSTRIALS EXEMPLARS de foment de la innovació adreçat a les pimes del territori. Si estàs interessat, pots ampliar la informació consultant la carta de serveis del programa en el document adjunt.

Consulta la carta de serveis de PIMES EXEMPLARS

Per tenir una entrevista d'orientació amb el tècnic de promoció econòmica sobre innovació envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

INTERNACIONALITZACIÓ


A Can Muntanyola us posarem en contacte amb les organitzacions que donen suport als processos d'internacionalització de les empreses, en funció de les necessitats i dels objectius de la vostra empresa, i us informarem de com accedir als diferents programes d'acompanyament, assessorament i ajut econòmic que es convoquen per donar suport la internacionalització de les pimes catalanes.

Així mateix, us podem assistir en dubtes relacionats amb la internacionalització: tràmits, aranzels i tots els aspectes que cal considerar per la importació/exportació d'un producte concret a un país determinat.


Per tenir una entrevista d'orientació amb el tècnic de promoció econòmica sobre processos d'internacionalització envia un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.