Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

cabeceras-empresa

Què necessita la teva empresa?Serveis i suport a l'empresa

Granollers Mercat vol contribuir activament al desenvolupament econòmic de la ciutat i la seva àrea d’influència, impulsant i facilitant el creixement i la competitivitat del teixit empresarial, especialment de la petita i la mitjana empresa.

Treballem en col·laboració amb altres entitats i administracions per poder dissenyar i executar la política d'innovació de Granollers i per apropar a les pimes la informació i els recursos clau per a l'activitat empresarial.

 

1-serveis-suport

SERVEI DE CONSULTES I SUPORT A L'EMPRESA

informació i assessorament

Granollers Mercat t'informa i t'ajuda a entrar en programes de creixement i consolidació empresarial, que tenen com a objectiu millorar la posició competitiva de les empreses catalanes en el mercat i facilitar el finançament de les actuacions.

Més informació

 

innovacio

INNOVACIÓ I INTERNACIONALITZACIÓ

suport a la innovació a l'empresa i la realització de projectes

Impulsem el programa PIMES INDUSTRIALS EXEMPLARS de foment de la innovació adreçat a les pimes del territori. Si estàs interessat, pots ampliar la informació consultant la carta de serveis del programa en el document adjunt.

Més informació

 

2-seminaris

FORMACIÓ I SEMINARIS PER EMPRESARIS

l'oferta formativa a Granollers

Programem diferents tipus d’accions formatives adreçades a les persones emprenedores que están confeccionat el pla d’empresa, a les micro i petites empreses, als comerciants i al treball autònom.

Més informació

 

3-treball

SELECCIÓ DE PERSONAL

Buques treballadors per a la teva empresa?

El Servei Local d’Ocupació de Granollers Mercat posa a disposició de les empreses un servei gratuit de selecció de persones per cobrir les ofertes de treball de les empreses.

Més informació

 

4-cerdador

CERCADOR D'EMPRESES

troba l'empresa que aquestes buscant

Visita el nostre cercador d'empreses als diferents polígons, pots buscar pel nom de l'empresa la seva adreça o tipus d'activitats…

Més informació

 

5-reunions

@Meetingranollers

Turisme de Reunions a Granollers

La ciutat de Granollers, en la seva voluntat de donar a conèixer el seu potencial com a seu del turisme de reunions, ha creat una oficina de comercialització i coordinació de tota la oferta de la ciutat per ajudar a l’organitzador d’esdeveniments i poder donar una resposta global a les seves necessitats.

Més informació

 

 

8-exterior

TRÀMITS DE COMERÇ EXTERIOR

Tràmits de comerç exterior

Planifiqueu les vostres accions comercials a l'exterior, Vols vendre a l'exterior però no tens el personal per fer-ho?

Més informació

 

9-oge

OGE (Oficina de gestió empresarial)

OGE (Oficina de gestió empresarial)

Per millorar, pas a pas, l'estratègia de la comercialització

Més informació