Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Servei de gestió energètica compartida

Servei gestio energetica compartida 350

Servei adreçat a les empreses dels polígons industrials de Granollers que permet ofereix els serveis d’un gestor energètic de forma compartida.
El servei compta amb el suport d’associacions d’empresaris i propietaris dels polígons de Granollers i permet tenir un assessorament detallat tan pels aspectes econòmics vinculats a la compra d’energia, com dels aspectes tècnics vinculats al consum d’energia a les empreses.
El servei s’oferix en dues modalitats:

  • Servei bàsic: servei realitzat majoritariament de forma remota i centrat en l’optimització de la contractació i el seguiment del consum energètic i de la seva facturació. Les empreses tindran també la possibilitat de contractar els serveis del gestor per a anàlisis tècnics puntuals.
  • Servei avançat: servei presencial a l’empresa que inclou un anàlisi tècnic del consum energètic de l’empresa, una definició de possibles actuacions en aquest àmbit

En cas d'estar interessat en aquest servei, podeu omplir el següent formulari, contactar directament amb nosaltres a través del correu empresagm@granollers.cato adreçar-vos al espai coopera del portal GRID Granollers. 

 

 A continuació es recullen enllaços amb major informació del servei:

Resultats del Servei en l’edició 2018: presentació dels resultats del servei en la primera edició
Portal GRID Granollers: Gestor energètic compartit: Descripció del projecte compratit al espai Coopera del portal GRID Granollers.