Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

3a jornada- LA INDÚSTRIA 4.0 Control de la productivitat a la indústria a través de les dades

DIA: 20 de setembre del 2018

DESCRIPCIÓ DE LA JORNADA

La jornada s’emmarca dins el programa per l’impuls a la innovació tecnològica i a Indústria 4.0 que Granollers Mercat (Ajuntament de Granollers) juntament amb el centre tecnològic EURECAT estan duent a terme. Una de les actuacions del programa és aquest cicle de jornades de sensibilització sobre tecnologies i oportunitats de la digitalització a les empreses industrials. Aquesta tercera jornada aprofundeix en els conceptes i oportunitats de l’explotació de les dades per el control de la productivitat i en les eines tecnològiques que ens permeten aprofitar aquest nou recurs essencial per al futur de les empreses.

PROGRAMA

15:00 – 15:05 h Benvinguda a la jornada

15:05 – 15:10 h Presentació d’Eurecat

15:10 – 15:40 h Introducció a la definició d’un sistema d’explotació de dades. Aclariment de conceptes per la realització de l’exercici pràctic posterior. 15:40 – 17:15 h Definició d’un sistema d’explotació de dades. En 3 grups de treball diferents i mitjançant una metodologia pròpia adaptada, concretar un pla d’explotació de dades.

17:15 – 17:45 h Sistemes informàtics per a l’explotació de dades. Explicació de les diferents eines existents al mercat per a tal objectiu.

17:45 – 17:50 h Cloenda 

DINAMITZADORS

Lali Soler, Lluís Surroca i Domingo Espinar (Eurecat)

 

DOCUMENTACIÓ DE LA JORNADA

- Tools for Data Driven decisions

Cap a una organització Data Driven