Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Granollers Municipi Cooperatiu

capçalera municipi cooperatiu

 

Programa Municipi Cooperatiu és un programa de foment del cooperativisme impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball Catalunya, que té per objectius difondre,  sensibilitzar i fer créixer el cooperativisme de treball amb la col·laboració dels municipis catalans.

El programa Municipi Cooperatiu està adreçat a les persones emprenedores, a les cooperatives de treball, als organismes públics, als estudiants i a les associacions amb voluntat de transformar-se en cooperativa. A més, el programa vol donar oportunitats de relació i cooperació a tots els actors.

L'Ajuntament de Granollers, a través de l’entitat pública empresarial Granollers Mercat, és un dels primers municipis que es van adherir a aquest programa al 2013.

Al centre de serveis a les empreses de Can Muntanyola es programen regularment accions de sensibilització i orientació sobre l’empresa cooperativa, accions de formació a persones emprenedores, accions de formació sobre gestió innovadora de l’empresa cooperativa, així com espais de cooperació entre empreses.

 logo municipi cooperatiu         banner AteneuCooperatiu

Consulta les subvencions per a les empreses d'economia social i solidària ja creades i les subvencions per la  incorporació de socis o sòcies treballadores a cooperatives i societats laborals. 

>Mes informació

 

En col·laboració amb:

 Logo federacio cooperatives treball