Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Detall de l'oferta Formativa

Les violències masclistes a l’empresa. L’experiència de SORLI (on line)

Data Inici: 10/12/2020
Data Fi: 10/12/2020
Durada: 1 h.
Horari: de 12 a 13 h
Adreçat a: Empresa

Presentació del Conveni entre l’Ajuntament de Granollers amb la Fundació Sorli

Aconseguir la igualtat entre els gèneres i empoderar a totes les dones i les nenes és el cinquè dels disset Objectius de Desenvolupament Sostenible.

L’Ajuntament de Granollers i la Fundació SORLI han signat un conveni de col·laboració per desenvolupar accions de sensibilització i formació a les empreses i entitats de Granollers, a favor de la igualtat d’oportunitats d’homes i dones a l‘entorn empresarial, creant espais de treball lliures de les violències masclistes. L’Ajuntament de Granollers és el primer ens local que signa un conveni amb la Fundació SORLI. Les dues entitats es proposen organitzar, els propers anys, accions de formació i sensibilització en aquest àmbit.

La Fundació SORLI va ser creada al desembre de 2019, impulsada per l’Anna Sorli Gorriz, administradora del Grup SORLI. El seu objecte és impulsar la igualtat de gènere a les empreses i crear espais laborals lliures de violències masclistes, lliures de l’assetjament sexual al que cada any estan sotmeses tantes dones a Catalunya.

Aquest és el primer acte que les dues entitats organitzen conjuntament en el marc d’aquest conveni adreçat a les empreses i als mitjans de comunicació.


PROGRAMA

  • 12:00 h Benvinguda, a càrrec de Josep Mayoral Antigas, alcalde de Granollers

  • 12:10 h Presentació del conveni amb l’Ajuntament de Granollers, a càrrec d’Anna Sorli Górriz, presidenta de la Fundació Sorli.

  • 12: 25 h Conferència: Alba Martínez Filvà, directora del Departament del Talent Humà del GRUP SORLI.

Les violències masclistes a l’empresa: L’experiència de SORLI

La directiva del grup SORLI compartirà la seva experiència en l’aplicació del Protocol contra l’assetjament sexual a l’empresa. Quines han estat les claus per a desplegar aquesta eina? Quines oportunitats s’han obert des de la seva aplicació? Quins efectes no previstos ha tingut l’aplicació del protocol?

  • 12:50 h Torn obert de paraules.

  • 13:00 h Comiat

Per participar en aquesta acte heu d’omplir el formulari que trobareu en aquest     Formulari d’inscripció

La sessió serà virtual i a través de la plataforma Zoom. El dia abans de la sessió rebreu l’enllaç per connectar-vos a la sessió.

 

 

L'assistència és gratuïta.

Inicieu sessió per a gestionar la inscripció a aquesta activitat o doneu-vos d'alta.

 

Inici Sessió