Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Detall de l'oferta Formativa

Utilització simple i eficient del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica a l'empresa

Fiscalitat

Data Inici: 20/05/2019
Data Fi: 20/05/2019
Durada: 4 h.
Horari: 10 a 14 h
Adreçat a: Empresa i emprenedoria

Els objectius són:

- Compartir conceptes bàsics sobre la utilització del certificat digital, signatura electrònica i facturació electrònica, de manera pràctica per l'empresa.

- Introduir les eines i mecanismes per facilitar la implantació i ús dels 3 temes, aportant aplicacions gratuïtes i explicant-ne el funcionament.

- Aconseguir que els participants vegin els avantatges d'emprar el certificat digital, signatura i facturació electrònica, que entenguin què són i com funcionen i que puguin decidir com implantar-los a les seves organitzacions.

Continguts:

- Certificat digital i signatura electrònica: què són?, utilització del DNI electrònic, aplicacions útils. Aplicacions del certificat digital a l'empresa: xifrat de dades.

- Factura electrònica: què és?, formats. Format Facturae de l'Agència Tributària, claus de la factura electrònica per a l'emissor i per al receptor, explicació de funcionament de les platafores B2BRouter, PimeFactura i Facturae.

- Digitalització certificada de factures: Què és, formats acceptats, programari homologat i recomanacions per emprar la digitalització certificada de factures.

Docent: Núria Gil Martell

Professora en comerç electrònic, Marketing digital i emprenedoria - Akuaba, SL

Les places són limitades, cal inscripció prèvia. L'assistència és gratuïta.

Inicieu sessió per a gestionar la inscripció a aquesta activitat o doneu-vos d'alta.

 

Inici Sessió