Imprimir aquesta pàgina
Dimarts, 17 Novembre 2015 20:17

Subvencions Programa de Garantia Juvenil

Subvencions per afavorir la incorporació al mercat de treball de joves acollits al Programa de Garantia Juvenil

 

Programes del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya

ORDRE EMO/298/2015, de 16 de setembre
Termini de la convocatòria: fins el 31 d’octubre de 2016

  

Es tracta d'un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral dels joves majors de 16 i menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació o la contractació en empreses i entitats de l'economia social i cooperativa.

A qui va dirigit?

Línia A: adreçat a joves acollits al Programa de Garantia Juvenil que es donin d'alta com a treballadors autònoms. No poden ser beneficiaris de les subvencions que preveu aquest programa els joves societaris de societats mercantils, cooperatives o societats laborals, així com les persones treballadores autònomes col·laboradores. Tampoc poden ser beneficiàries les persones joves acollides al Programa de Garantia Juvenil que hagin exercit la mateixa activitat o similar amb caràcter autònom o per compte propi en els sis mesos anteriors a la data d'inici de l'activitat.
Ajut màxim. 9.080,40€ per la permanència de 12 mesos en el RETA.

Línia B: a les persones treballadores autònomes i a les entitats de l'economia social, que portin a terme activitat econòmica, que hagin contractat un jove acollit al Programa de Garantia juvenil.

Ajut: Salari Mínim Interprofessional de l’any 2015 en funció del contracte laboral realitzat. (mínim 6 mesos: 4.540€ - màxim 12m: 9.080 €)

 

 

 

 

 

Darrera modificació el Dijous, 04 Agost 2016 20:42