caenfrdeitptes

ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DEL POLÍGON PALOU NORD


 Any de creació:  2011

Objectius:

Representar els interessos dels empresaris del polígon davant les administracions i actuar en el manteniment i millora dels serveis necessaris per què les empreses millorin la seva productivitat, minorant costos i guanyant en serveis operatius.

L’Associació pot desenvolupar tot tipus d’actuacions en els àmbits de:

  •     Realitzar accions per replantejar la implantació d’activitats i equipaments a les zones industrials del municipi es considerin impropis, incompatibles o insostenibles o que puguin pertorbar el normal desenvolupament de les activitats empresarials del polígon.
  •     Preservar i millorar la mobilitat del transport operatiu en les zones industrials del municipi, promovent i executant les accions adients amb aquesta finalitat.
  •     Defensar els interessos dels associats davant d'iniciatives públiques o privades que pugui afectar negativament al sostenible i normal funcionament de les seves activitats.  
  •     Participar en els procediments administratius, urbanístics i ambientals relacionats amb els objectius de l'Associació, i promoure accions administratives i jurisdiccionals escaients per la seva defensa.

Si teniu interès, accediu al FORMULARI D'ALTA A L'ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS PALOU NORD

President: Sr. Lluís Taverner, Pilz España, S.A.

Vicepresident primer: Sr. Joaquim Colom, UEI-Cerclem

Vicepresident segon: Sr. Antoni Sánchez, Bengar Gràfiques, S.L.

Dades de contacte: 

Gestionada per UEI-Cerclem

Av. Europa 21, Granollers

Tel: 93.860.47.00 Fax: 93.860.47.03

Sr. Albert Duran, Coordinador