Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Jornades de treball per identificar oportunitat d'aprofitament de simbiosi

SIMBIOSI

Jornades de treball per identificar oportunitat d'aprofitament de simbiosi

 

GESTIÓ, REUTILITZACIÓ I REVALORITZACIÓ DELS RESIDUS. INTRODUCCIÓ A LA SIMBIOSI INDUSTRIAL

- 29 DE Novembre de 2016

 

Iniciem el projecte de "Granollers entra en Simbiosi" presentant la proposta de treball per als propers anys en aquesta nova àrea de desenvolupament econòmic lligada estretament a l'Economia Circular. I ho fem en el marc del Cicle d'Energia a la Indústria.

Accediu al programa de la Sessió sobre residus industrials i simbiosi industrial

 

SESSIÓ AMB ELS GESTORS DE RESIDUS INDUSTRIALS

- 27 de Setiembre de 2017

Els gestors de residus poden ser un agent clau a l'hora d'aplicar els principis de la simbiosi i de l'economia circular. Aquesta sessió pretén compartir amb ells per una banda la visió de futur i per un altre el paper concret que poden tenir en les iniciatives específiques que es generen dins del projecte "Granollers entra en Simbiosi).

Accediu al programa de la Sessió sobre Oportunitats per als Gestors de Residus

 

JAM SESSION: RECURS PLÀSTIC

- 1 de Febrer de 2018

Nova sessió per identificar guanys de la simbiosi a partir de les oportunitats de millora en la gestió del residu plàstic. La sessió cercà posar en comú alternatives i exemples d'ús i aplicació que estan generant un valor econòmic a partir del plàstic residual. Va comptar amb industrials, gestors i centre tecnològics i de recerca.

Accediu al programa de la Sessió sobre les Oportunitats del residu plàstic

 

>PROJECTES COL·LABORATIUS A L'ENTORN INDUSTRIAL DE GRANOLLERS 

- 4 d'Octubre de 2018

Sessió de presentació de resultats dels primers dos anys del projecte "Granollers entra en Simbiosi" i de les propostes col·laboratives que s'han presentat al llarg d'aquest temps per a les empreses i persones treballadores dels polígons de Granollers.

Accediu al programa de la Sessió de projectes col·laboratius.

 

SESSIÓ ENVASOS INDUSTRIALS  (ajornada, pendent nova data)

- 2 d'Abril de 2019

Als polígons industrials es generen cada any milers de tones de residusen forma d'envasos industrials. Molts d'ells perden el seu valor com a envàs després d'un sol ús. La sessió vol donar resposta a com retenim el valor dels envasos a través del disseny, la reutilització i el reciclatge?, què s'està fent?, què cal fer?, què es necessita perquè es faci?

Accediu al programa de la Sessió sobre envasos industrials