Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

2a Jornada: LA INDÚSTRIA 4.0 La millora de la competitivitat a través de l’explotació de dades a l’empresa

DIA: 13 de Juny de 2018 a Can Muntanyola

 

DESCRIPCIÓ DE LA JORNADA

La jornada s’emmarca dins el programa Impuls a la productivitat: Industria 4.0 i innovació que Granollers Mercat (Ajuntament de Granollers) juntament amb el centre tecnològic EURECAT estan duent a terme. Una de les actuacions del programa és un cicle de jornades de sensibilització sobre tecnologies i oportunitats de la digitalització a les empreses industrials.

Aquest segona jornada ens presentarà com podem millorar la competitivitat de les empreses a través de l’explotació de dades i coneixerem els beneficis, les oportunitats i les tecnologies al voltant de la Big data industrial i els sistemes de comunicació de la informació a l’empresa per a la presa de decisions.

PROGRAMA

15:00 – 15:05 h Benvinguda institucional a la jornada

15:05 – 15:10 h Presentació d’Eurecat

15:10 – 16:30 h Introducció teòrica a l’explotació de dades

16:30 – 17:00 h Cas de negoci

17:00 – 17:55 h Cas pràctic

17:55 – 18:00 h Cloenda

 Programa pdf 2a Jornada 4.0 -l'explotació de les dades a l'empresa

DINAMITZADORS

Lali Soler (Eurecat) Llicenciada en matemàtiques i especialitzada en intel·ligència artificial. MBA per Esade i amb formació específica sobre gestió de la innovació per l’escola ISEAD, actualment forma part del Centre d’Excel·lència de Big Data de Barcelona, la missió del qual és impulsar l’ús i la comprensió de l’analítica de dades en el món empresarial. És professora del màster en International Business Management de la Universitat Autònoma i del Màster en Big Data Solutions de la Barcelona Technology School.

 

DOCUMENTACIÓ

PRESENTACIONS DE LA JORNADA

 Organitza                                            Col·labora