Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

Granollers Municipi Cooperatiu

 Municipi cooperatiu

El Programa Municipi Cooperatiu és un programa de foment del cooperativisme impulsat per la Federació de Cooperatives de Treball Catalunya, que té per objectius difondre,  sensibilitzar i fer créixer el cooperativisme de treball amb la col·laboració dels municipis catalans.

El programa Municipi Cooperatiu està adreçat a les persones emprenedores, a les cooperatives de treball, als organismes públics, als estudiants i a les associacions amb voluntat de transformar-se en cooperativa. A més, el programa vol donar oportunitats de relació i cooperació a tots els actors.

L'Ajuntament de Granollers, a través de l’entitat pública empresarial Granollers Mercat, és un dels primers municipis que es van adherir a aquest programa al 2013. L'any 2016 es van crear 4 cooperatives des de Granollers Mercat,

Al centre de serveis a les empreses de Can Muntanyola es programen regularment accions de sensibilització i orientació sobre l’empresa cooperativa, accions de formació a persones emprenedores, accions de formació sobre gestió innovadora de l’empresa cooperativa, així com espais de cooperació entre empreses.

 

Subvencions per a la incorporació de socis o sòcies treballadors/es o socis o sòcies de treball a cooperatives i societats laborals

Termini de presentació de sol·licituds: 3 d'agost de 2017

Convocatòria d’incorporació de socis i sòcies en cooperatives o societats laborals