Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

cabeceras-empresa

ACCELERA CREIXEMENT 2018

Oberta la 7a Edició del Programa Accelera el creixement 

Granollers Mercat participa en el llançament de la setena edició del Programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i Pimec.

Adreçat a empreses amb alt potencial de creixement, de la demarcació de Barcelona,  amb 3 o més treballadors, de trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys que vulguin invertir en el seu procés de creixement.

El programa de 9 mesos de durada ofereix 70 hores de formació, assessorament i acompanyament individualitzat per part de consultores experts, per a la realització del pla de creixement i pla d’acció personalitzat i a mida en àmbits com la transformació digital, la comercialització, la innovació, la internacionalització, finançament o lideratge.

Amb aquest programa les empreses poden portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors clau de l’èxit per al creixement empresarial, estructurar un full de ruta i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat.

El programa té un cost de 5500 euros, dels quals l’empresa només ha d’assumir 500 euros + IVA.

 

 REQUISITS PER PARTICIPAR EN EL PROGRAMA

 • Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més
 • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
 • Tenir la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat).
 • Tenir voluntat d’invertir en el propi creixement.

Per més informació consulteu la web: http://www.acceleraelcreixement.com/  o bé, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Entitats promotores: Pimec i Diputació de Barcelona

Termini de sol·licitud fins el 4 de juny de 2018

ENLLAÇOS D'INTERÈS

 •  Videos testimonials 

   “ACCELERA EL CREIXEMENT”, és un programa promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC amb la voluntat de recolzar empreses amb un elevat potencial de creixement.
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
Amb el suport de:
     Diputació de Barcelona - Xarxa de municis Generalitat de Catalunya - Servei d'Ocupació de Catalunya logo empresa coneixement25 Fons Social Europeu  logo ministeri
 
 
Facebook            Twitter            LinkedIn            Slideshare            Google Plus