Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

cabeceras-empresa

Què necessita la teva empresa?Serveis i suport a l'empresa

CERCADOR D'EMPRESES

ACCELERA CREIXEMENT 2019

Oberta la 8a Edició del Programa Accelera el Creixement 

Granollers Mercat participa en el llançament de la setena edició del Programa Accelera el Creixement, promogut per la Diputació de Barcelona i Pimec.

Adreçat a empreses amb alt potencial de creixement, de la demarcació de Barcelona,  amb 3 o més treballadors, de trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys que vulguin invertir en el seu procés de creixement.

El programa de 9 mesos de durada ofereix 70 hores de formació, assessorament i acompanyament individualitzat per part de consultores experts, per a la realització del pla de creixement i pla d’acció personalitzat i a mida en àmbits com la transformació digital, la comercialització, la innovació, la internacionalització, finançament o lideratge.

Amb aquest programa les empreses poden portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors clau de l’èxit per al creixement empresarial, estructurar un full de ruta i materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat.

El programa té un cost de 5500 euros, dels quals l’empresa només ha d’assumir 500 euros + IVA.

 

 REQUISITS PER PARTICIPAR EN EL PROGRAMA

  • Ser una micro, petita o mitjana empresa amb 3 treballadors o més
  • Tenir una trajectòria empresarial igual o superior a 5 anys.
  • Tenir la matriu o el centre de decisió a la demarcació de Barcelona (exclosa Barcelona ciutat).
  • Tenir voluntat d’invertir en el propi creixement.

Per més informació consulteu la web: http://www.acceleraelcreixement.com/  o bé, al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Entitats promotores: Pimec i Diputació de Barcelona

Termini de sol·licitud fins el 3 de juny de 2019

 

ENLLAÇOS D'INTERÈS

PROGRAMA DE CONSOLIDACIÓ EMPRESARIAL

startupEl programa s'adreça a Start Ups (empreses joves d'entre 1 i 2 anys des de la seva constitució) de Granollers i amb voluntat i comprimís de creixement. Aquest programa us oferirà ajuda d'experts per reflexionar sobre el model de negoci, detectar els factors claus d'èxit que cal reforçar i elaborar un pla d'accions de creixement.   

 

EMPRESA

Granollers Mercat vol contribuir activament al desenvolupament econòmic de la ciutat i la seva àrea d’influència, impulsant i facilitant el creixement i la competitivitat del teixit empresarial, especialment de la petita i la mitjana empresa.

Treballem en col·laboració amb altres entitats i administracions per poder dissenyar i executar la política d'innovació de Granollers i per apropar a les pimes la informació i els recursos clau per a l'activitat empresarial.

 

1-serveis-suport

SERVEI DE CONSULTES I SUPORT A L'EMPRESA

informació i assessorament

Granollers Mercat t'informa i t'ajuda a entrar en programes de creixement i consolidació empresarial, que tenen com a objectiu millorar la posició competitiva de les empreses catalanes en el mercat i facilitar el finançament de les actuacions.

Més informació

 

innovacio

INNOVACIÓ I INTERNACIONALITZACIÓ

suport a la innovació a l'empresa i la realització de projectes

Impulsem el programa PIMES INDUSTRIALS EXEMPLARS de foment de la innovació adreçat a les pimes del territori. Si estàs interessat, pots ampliar la informació consultant la carta de serveis del programa en el document adjunt.

Més informació

 

2-seminaris

FORMACIÓ I SEMINARIS PER EMPRESARIS

l'oferta formativa a Granollers

Programem diferents tipus d’accions formatives adreçades a les persones emprenedores que están confeccionat el pla d’empresa, a les micro i petites empreses, als comerciants i al treball autònom.

Més informació

 

3-treball

SELECCIÓ DE PERSONAL

Buques treballadors per a la teva empresa?

El Servei Local d’Ocupació de Granollers Mercat posa a disposició de les empreses un servei gratuit de selecció de persones per cobrir les ofertes de treball de les empreses.

Més informació

 

4-cerdador

CERCADOR D'EMPRESES

troba l'empresa que aquestes buscant

Visita el nostre cercador d'empreses als diferents polígons, pots buscar pel nom de l'empresa la seva adreça o tipus d'activitats…

Més informació

 

5-reunions

@Meetingranollers

Turisme de Reunions a Granollers

La ciutat de Granollers, en la seva voluntat de donar a conèixer el seu potencial com a seu del turisme de reunions, ha creat una oficina de comercialització i coordinació de tota la oferta de la ciutat per ajudar a l’organitzador d’esdeveniments i poder donar una resposta global a les seves necessitats.

Més informació

 

 

8-exterior

TRÀMITS DE COMERÇ EXTERIOR

Tràmits de comerç exterior

Planifiqueu les vostres accions comercials a l'exterior, Vols vendre a l'exterior però no tens el personal per fer-ho?

Més informació

 

9-oge

OGE (Oficina de gestió empresarial)

OGE (Oficina de gestió empresarial)

Per millorar, pas a pas, l'estratègia de la comercialització

Més informació

 

Subcategories

Serveis a les empreses

Des de Granollers Mercat volem contribuir activament al desenvolupament econòmic de la ciutat i la seva àrea d’influència, impulsant i facilitant el creixement i la competitivitat del teixit empresarial, especialment de la petita i la mitjana empresa.

Treballem amb la col·laboració i amb el suport d'altres entitsts i administracions del territori com ACCIÓ o la Diputació de Barcelona per poder dissenyar i executar la política d'innovació de Granollers i apropar a les pimes informació i els recursos clau per a l'activitat empresarial.

Serveis a les empreses


  • Default
  • Title
  • Date
  • Random