Catalan English French German Italian Portuguese Spanish

El teu espai per a la gestióÀrea reservada

Detall de l'oferta Formativa

FISCALITAT - 10 coses del treball autònom que s'han de saber i que ningú explica

Fiscalitat

Data Inici: 13/11/2018
Data Fi: 13/11/2018
Durada: 4 h.
Horari: 9.30 a 13.30
Adreçat a: Empresa i emprenedoria

 

En els últims anys estem sent receptors d'una gran quantitat de normatives que afecten al treball autònom. De tots els aspectes que regulen aquestes lleis, hi ha alguns que poden passar desapercebuts o que, fins i tot, poden quedar eclipsats per altres grans titulars però que, no obstant això, són aspectes que si no es coneixen no poden arribar a gaudir-se o a evitar-se.

Aquesta sessió tracta d'abordar aquestes qüestions curioses per a què la persona autònoma estigui informada per endavant i, arribat el cas, sàpiga com actuar.

En una sola sessió les persones participants trobaran resposta a dubtes que, en algun moment de l'operativa del seu dia a dia o en la fase de planificació del seu projecte, s'han arribat a plantejar.

  • El llindar per transformar-se en Societat Limitada: On està el límit de beneficis perquè et resulti més avantatjós tributar com a Societat Limitada en lloc de com autònom/a?
  • Els incentius. En què consisteix l'última bonificació aprovada de la quota d'autònoms? I les deduccions que pots practicar a la teva declaració de renda?
  • L'atur. Quant has de cotitzar per cobrar l'atur? Quan podries sol·licitar-ho? I quant cobraries?
  • La pluriactivitat. La Seguretat Social et pot retornar part de la quota d'autònoms si treballes alhora per compte propi i per compte aliè?
  • Límit per facturar. Es pot facturar com autònom/a sense estar donat/a de alta en el Règim Especial de Treballadors Autònoms?
  • La contractació de col·laboradors/es. El cost que té contractar a una persona de forma laboral i de forma mercantil. Què t'interessa més?
  • La contractació de familiars. Pots contractar familiars amb contracte laboral i alta en el Règim General de la Seguretat Social?
  • La conciliació amb la vida personal. Pots gaudir d'una excedència
  • Les mesures contra el frau fiscal. Pots ser sancionat per pagar o cobrar en efectiu més d'una determinada quantitat marcada per la llei
  • El/la treballador/a autònom/a econòmicament depenent. Què succeiria si l'empresa client es negués a contractar-te com a autònom/a dependent?

Docent: Yolanda Presa Alamillos

Consultora amb més de nou anys d’experiència dedicats a la formació i a l'assessorament fiscal, laboral i econòmic financer per millorar la gestió i la competitivitat del treball autònom i de les petites i mitjanes empreses

Les places són limitades, cal inscripció prèvia. L'assistència és gratuïta.

Inicieu sessió per a gestionar la inscripció a aquesta activitat o doneu-vos d'alta.

 

Inici Sessió