caenfrdeitptes

cabeceras granollers mercat

Granollers Mercat

Granollers Mercat és una entitat pública empresarial depenent de l'Ajuntament de Granollers.

A Granollers Mercat volem fer créixer Granollers. Volem apropar-nos als ciutadans i a les empreses per contribuir activament al desenvolupament local, pel que fa a l’ocupació de les persones, la dinamització del teixit empresarial i la promoció comercial, turística i firal de la ciutat.

Can Muntanyola, centre de serveis a les empreses, és la seu social de Granollers Mercat. 

 

textil

Teixit empresarial 
Promovem mesures de creació i consolidació d’empreses, amb especial atenció a emprenedors i petites i mitjanes empreses, així com a les societats cooperatives, societats laborals i les empreses associatives. També realitzem els estudis i l’assistència tècnica, econòmica i jurídica necessària per al desenvolupament econòmic equilibrat del territori.

ocupacio

Ocupació 
Dissenyem i executem polítiques actives d’ocupació, i fomentem la millora de la capacitació professional per afavorir l’ocupació, la igualtat d’oportunitats i la integració social.

comercio Promoció de la ciutat
Promocionem, fomentem i donem suport a activitats comercials, turístiques, industrials i de serveis del territori. Afavorim la creació i atracció de nous sectors i activitats econòmiques, a través de programes de dinamització i de l’organització de fires.

Portal de Transparència

menu organitzacio
  
menu tarifes
  
menu programa
  
menu contratacio
  
menu convenis
  
menu consells